Látogatási feltételek

Látogatási feltételek

Mielőtt megérkezel
A foglalásra 20 perccel az időpont előtt szükséges megérkezni, hogy minden résztvevőt szakszerűen eligazíthasson recepciónk és a megfelelő ruházatot felvegyék a versenyzők.
Gyermek gokartjainkat 9 éves kortól és 140cm testmagasságtól lehet használni zárt cipőben.
Felnőtt gokartjainkat 12 éves kortól és 150cm testmagasságtól tudják használni vendégeink zárt cipőben.
Minden versenyző aki 18 éven aluli kizárólag szülői felügyelet mellett veheti igénybe szolgáltatásunkat.
A versenyzéshez sportcipő használatát ajánljuk. Nyitott szandálban, félcipőben valamint magassarkúban a gokartozás nem megengedett.
Maszkokat és bukósisakot biztosítunk díjmentesen a résztvevőknek különböző méretekben. Overálokból opcionálisan válogathatnak vendégeink.
Azon vendégek akik saját sisakkal rendelkeznek teljesen zárt saját sisakkal is részt vehetnek a futamokban.
Maszk használata minden esetben kötelező amit a recepciónkon ingyenesen kapnak a megváltott futam mellé bérlésre. Maszkjainkat minden esetben minden résztvevő után fertőtlenítjük és kimossuk őket.

Fizetés
A foglalás 24 órán belüli lemondás esetén a lefoglalt futam teljes összege fizetendő.
A recepción fizetést követően nem áll módunkban pénzt visszaadni.
A foglalásokat a recepción tudják fizetni vendégeink készpénzzel, bankártyàval vagy szép kártyával.

Lemondási feltételek
Fizetést követően nem áll módunkban pénzt visszaadni, csak abban az esetben ha a G1 Asia Gokart nem tudja teljesíteni a feltételeket - gokartoztatást.

Viselkedés a pályán
Pályabírónknak jogában áll megszüntetni a tevékenységet-gokartozást- abban az esetben ha Ön vagy a foglalásban szereplő bármely személy magatartása nem biztonságos, erőszakos amely kárt okozhat a pályában gokartokban vagy más ügyfeleknek a futamban.
Ebben az esetben nem áll módunkban pénz visszafizetésre és megtagadjuk a további befizetett futamokban való részvételt. Ittasan vagy kábítószer hatása alatt szigorúan tilos a futamokban részt venni.

Egészség és biztonság
A gokartozás nem ajánlott szívproblémákkal, epilepsziával vagy egyéb olyan betegségben szenvedőknek, akiket az erőkifejtés befolyásolhat (beleértve a terhességet is). A különösen magas, alacsony vagy nehezebb pilótáknak gondok lehetnek a gokartok használatával. Maximum 2 méteres magasságot ajánlunk. Súlykorlátunk gokartjainknak a maximális 110 kg. Alkoholt, kábítószert vagy egyéb bódító szert semmilyen körülmények között nem lehet bevinni a gokart pálya területére.