Rendezvények


Válasszon előre összeállított csomagjainkból, vagy amennyiben egyedi igényei merülnek fel, kérje testre szabott ajánlatunkat!

Induljon a verseny!

A G1 Kart Center kialakítása mind kisebb, mind nagyobb szabású rendezvények lebonyolítására kiválóan alkalmas.

Kisebb rendezvény esetén biztosított az intim baráti légkör, nagyobb céges vagy egyéb rendezvényeknél pedig maximálisan kihasználható, hogy a Center két részre osztható - lounge és váró rész asztalokkal - valamint az, hogy az akár 80 fő befogadására is képes G1-ben lehetőség van prezentációk megtartására is, tovább bővíti a lehetőségek körét.

Rendezvényeik között egyre több külföldi partner van, így erre is felkészülve, angolul beszélő személyzettel várjuk kedves külföldi vendégeinket is.

Lehetőség van egyéni kívánalmak alapján kialakítani programot, vagy előre összeállított verseny / program csomagok közül választani. Utóbbi esetében izgalmas programokat tudunk nyújtani szülinapra, gyerek szülinapra, legénybúcsúra, vagy bármilyen más egyedi igényekre szabott rendezvényre. Champion csomagjaink a pályánk zártkörű használatát biztosítva kínálnak exkluzív szórakozási lehetőséget.

Rendezvényeinknél serlegekkel és oklevelekkel koronázzuk meg a díjkiosztót, valamint a program részeként mind catering, mind üdítő fogyasztás-kínálás megoldható.

Elsődleges célunk, hogy minden olyan céges, vagy egyéni igényt kielégítsünk, amely belefér a G1 Kart Center profiljába és lehetőségeibe.

Tekintse meg a rendezvényes ajánlatainkat!

Amennyiben kérdése merült fel, tegye fel nekünk most! Amint tudunk válaszolunk üzenetére.